Senyalització interior

La senyalització interior que encaixa en l'entorn

El mínim per comunicar el màxim

Senyalitzar l’espai interior d’un edifici, una corporació o un centre comercial, té una premissa fonamental: minimitzar l’impacte visual de la senyalització. La hipòtesi “menys és més”, en aquest cas és imprescindible. S’hauran de determinar el mínim d’unitats de rètols necessaris per resoldre el problema que planteja localitzar el nostre destí i identificar-lo en un espai que a priori es desconeix.

La senyalització no s’ha de veure, no s’ha de notar i només ha d’estar present quan es busca, ja que es necessita per poder-nos orientar.

El segon repte és adequar el disseny a l’interiorisme existent, unint materials i acabats que el projecte ja posseeix. És imprescindible conèixer el projecte arquitectònic i el disseny d’interiors, perquè la senyalització no molesti i, en canvi, s’incorpori i sumi al projecte general. Els materials i els acabats a utilitzar han de ser coherents i estar relacionats amb els ja existents.

La senyalització interior ha de contemplar els trets singulars d’identitat visual de la companyia que requereix els nostres serveis. Els grafismes, les solucions cromàtiques o tipogràfiques s’identificaran com a pròpies de la identitat corporativa del nostre client. La nostra experiència abasta a centenars d’edificis corporatius, d’oficines, hospitals, hotels, centres comercials, estacions de trens de l’AVE, aeroports, etcètera. Treballem tots els projectes amb dissenys ad hoc per aconseguir un resultat satisfactori en cada cas.

Señalización Interior

En Signes, hem desenvolupat i dissenyat (juntament amb l’Institut Català de Tecnologia) el sistema modular SIS de senyalització interior, fabricat amb lames d’alumini extrusionat. És una solució industrial funcional i econòmica, que soluciona projectes urgents de fabricació immediata. Les lames del darrere queden reculades, donant la sensació que els rètols “suren” sobre la paret. Una solució de caràcter versàtil i de qualitat, a preus competitius.

Fa algun temps, vam pensar que la nostra empresa podia aportar alguna cosa més que la part industrial a la millora dels problemes de senyalització. Ens vam atrevir amb el més difícil, la tipografia, perquè és essencial en qualsevol projecte gràfic. Amb l’Andreu Balius, un dels més reconeguts experts en la matèria, hem desenvolupat una família tipogràfica especialment dissenyada en projectes de senyalització. Es diu DSIGNES, té tres declinacions (Light, Regular i Bold) i estem molt feliços de poder oferir-la al col·lectiu de dissenyadors i arquitectes perquè en facin un bon ús.

És gratuïta i es pot sol·licitar en latipodsignes@signes.es.

Solicitar Presupuesto

Solicitar Presupuesto

Solicitud no enviada. Inténtelo más tarde.

Suscríbete a nuestra newsletter

No seremos muy insistentes. De vez en cuando te informaremos de nuestros nuevos productos y proyectos. ¡Estamos seguros de que te gustarán!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.