Mútua Madrileña

You are here:
  • ASSEGURANCES
  • Senyalització
  • Senyalització Corporativa
  • SENYALITZACIÓ D'EMERGÈNCIA
  • Senyalització Interior
  • WAYFINDING DESIGN

Una asseguradora líder al sector

Creada l’any 1930, el Grup Mutua és un dels principals grups asseguradors d’Espanya. Actualment ocupa posicions de lideratge en tots els rams en què opera.

A Signes comptem des de fa anys amb la confiança de Mutua Madrileña per a la implantació de la seva identitat als seus edificis corporatius.

Recentment la companyia va dur a terme un projecte de remodelació dels accessos, les zones exteriors i la planta baixa de la seu central, situada al Passeig de la Castellana de Madrid. Una reforma integral adreçada a millorar l’experiència dels clients i les visites, així com millorar els espais de treball dels empleats.

Signes ha realitzat el projecte de wayfinding, que inclou lestudi de necessitats de senyalització exterior, interior, emergència i evacuació, així com el disseny gràfic i industrial de tots els elements, a partir del manual didentitat corporativa del client.

També hem dut a terme la fabricació i instal·lació de la senyalització.

Ha estat un repte en un edifici amb diverses entrades a les oficines, tant del públic en general com de treballadors, accés a pàrquing i auditori.

L’estudi de necessitats s’ha treballat estudiant-ne les tipologies d’usuaris, creant circuits d’accés personalitzats.

Als rètols exteriors s’han emprat materials d’alta qualitat, com l’acer inoxidable, combinat amb detalls d’alumini pintat de color corporatiu blau.

Als elements d’interior s’hi han incorporat directoris digitals, que combinen informació pràctica amb imatges promocionals de la marca.

Per a la senyalització d’emergència i d’evacuació s’han seguit els estàndards normalitzats per signes que compleixen les normatives UNE.