Senyalització urbana

Ajudant als ajuntaments

Senyalització a la ciutat per informar al ciutadà

Ajuntaments, governs, institucions i empreses culturals sol·liciten els nostres serveis per desenvolupar projectes de senyalització específics per a les zones urbanes.

L’espai públic permet crear circuits que facilitin l’accés a museus, llocs històrics, circuits culturals, esportius, etc., i qualsevol altra necessitat que requereixi una localització de zones o edificis concrets. Tot això es tradueix en la millora de la imatge de marca de les institucions implicades en el projecte i ajuda i facilita la comprensió de l’usuari en espais desconeguts. En definitiva, s’afavoreix la imatge de la ciutat i, sobretot, es millora el servei al ciutadà.

Una bona senyalització urbana és una tasca complexa. Complirà l’objectiu d’aquestes necessitats associant la identitat de la ciutat a la mateixa i desenvolupant un programa específic de senyalització que reculli totes les exigències dels usuaris. És important analitzar el flux i les circulacions existents per reconduir, si cal, els visitants evitant aglomeracions innecessàries i resolent en paral·lel un problema de seguretat.

Señalización Urbana

L’atomització actual de les grans ciutats, amb una gran quantitat d’elements disposats a la via pública (mobiliari urbà, fanals, papereres, quioscos, semàfors, etc.), requereix un treball de camp realitzat pels nostres especialistes in situ. Els nous elements de senyalització s’integraran a la família de mobiliari urbà existent i hauran de ser analitzats de forma ergonòmica per no afegir caos i contaminar l’entorn visualment.

La senyalització dinàmica en alguns projectes concrets solucionarà els canvis i imprevistos d’última hora, creant nous circuits i necessitats, facilitant la informació d’horaris i preus canviants, modificant immediatament missatges i informacions rellevants, podent desenvolupar un software específic i a mida de cada cas.

I un últim punt a tenir en compte en la senyalització urbana és la resistència a la intempèrie i, sobretot, al vandalisme. Desgraciadament, aquest últim punt és un dels factors que més influeixen en el correcte manteniment dels rètols en un entorn urbà. Cal utilitzar sempre materials i acabats de gran resistència i fàcil neteja.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.