Senyalització de pàrquing

Seguiu la fletxa!

Seguretat garantida en la vostra senyalització de pàrquing

Avui dia, existeix una autèntica especialització en la senyalització de pàrquings. Els accessos a centres comercials, edificis d’oficines, parcs empresarials, grans magatzems, hospitals, etc., es realitzen, majoritàriament, en vehicle. Les entrades dels pàrquings, així com els vestíbuls dels ascensors i les escales que donen accés a les plantes, han esdevingut en realitat les portes principals d’entrada a qualsevol edifici.

Per decorar les parets i els sostres, s’utilitzen materials i acabats diferents de la resta del pàrquing. Aquestes àrees es pinten amb colors llampants per crear un punt d’atenció per aquests nuclis verticals de connexió amb la resta de l’edifici, es potencia la il·luminació com a reclam, i la senyalització i la decoració gràfica dels mateixos es converteix en un element essencial.

Això ens ha obligat a especialitzar-nos en aquest camp. Tenim gran experiència amb el desenvolupament de projectes de wayfinding per a la senyalització en pàrquings.

Señalización Parking

Gràcies a la senyalització digital, podem resoldre els problemes de fluxos i circulacions que, per qüestions horàries, reben al mateix temps a un nombre significatiu d’usuaris. La facilitat dels sistemes informàtics aplicats a la retolació permetrà, en segons, crear nous circuits que evitaran que els pàrquings de grans superfícies es converteixin en trampes.

La peculiaritat dels circuits vials o per als vianants i la diversitat de plantes requereixen una bona senyalització per a la ubicació primer dels accessos i per a la important ubicació del vehicle a la tornada. Una senyalització eficient en un aparcament evita accidents de tràfic i la pèrdua de temps.

La recomanació de l’ús de rètols lluminosos, dinàmics o digitals, de mides apropiades, la correcta ubicació, així com l’ús de missatges informatius específics d’aquest àmbit, faran que els usuaris de l’aparcament tinguin una experiència positiva de compra o una bona imatge de l’empresa que visiten.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

back to top

Utilizem cookies propies i de tercers, per realitzar l'analisis de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús. Per poder canviar la configuració i obtenir més informació faci click aquí. Per amagar aquest missatge, faci click aquí.