Senyalització digital

La modernitat al servei de la tradició

La senyalització digital basada en la versatilitat, el dinamisme i la immediatesa

La senyalització digital (digital signage), coneguda també com senyalització digital dinàmica o senyalització digital multimèdia, és l’ús de continguts digitals projectats a través de pantalles LED, LCD o plasma.

La tecnologia està en canvi constant i altera contínuament la manera en la qual interactuem amb el nostre entorn. La senyalització també ha evolucionat i, cada vegada més, les solucions de senyalització digital són un recurs imprescindible per flexibilitzar els missatges que volem comunicar. Permet presentar la informació de forma dinàmica, canviar la informació d’una manera àgil, facilitant la interacció de l’usuari amb els continguts. Converteix l’estàtic en dinàmic.

La senyalització digital permet mostrar continguts d’una forma ràpida i dinàmica, substituint els rètols tradicionals, o bé complementant-los. També permet programacions precises per adequar-les als dies, horaris i necessitats puntuals o sistemàtiques relacionades amb els hàbits dels clients dels nostres clients.

Señalización Digital

En Signes, hem recorregut aquest camí que ens permet estudiar cada cas i oferir les millors solucions, dins d’un ampli ventall d’opcions, per donar la resposta correcta a cada necessitat amb la inversió adequada. Des del hardware, fins al software personalitzat o els gestors de contingut per facilitar i simplificar el manteniment dels missatges que es mostren.

  Les solucions i productes possibles són múltiples, entre els quals destaquem:

 • Directoris digitals interactius

  Són molt útils en centres comercials, centres hospitalaris, museus, hotels, etc. en què la informació es pot canviar, modificar i actualitzar fàcilment mitjançant el software adequat.

 • Pantalles digitals o displays interactius

  Per mostrar informació o publicitat, imatges i/o vídeos.

 • Solucions decoratives lluminoses per a façanes o interiors

  Mitjançant lluminàries RGB. Són molt versàtils ja que es pot aconseguir el color o colors desitjats per al moment adequat amb infinitat de possibilitats de programació.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.