Zielo Shopping Pozuelo

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
02 d’abr.. 2017, Madrid, Espanya

Primer centre comercial d'Europa amb la certificació LEED

La característica més important d’aquest centre comercial ubicat a
Pozuelo de Alarcón (Madrid) és que ha estat el primer centre comercial que ha obtingut la certificació LEED, la qual cosa esdevé en que sigui un centre líder en eficiència energètica i disseny sostenible. Encara que porta anys en funcionament -es va inaugurar al 2009- gaudeix d’una molt excel·lent imatge i en els seus 25.000 m2 té setanta botigues amb les millors marques de moda, complements, restauració i gastronomia.

Té una espectacular façana lluminosa amb panells d’informació digital que singularitza l’edifici. Un ampli accés al pàrquing amb tres generoses plantes que faciliten l’accés dels clients, ja que la major part s’hi acosten al centre en vehicle privat.

Signes va guanyar el concurs de disseny de la senyalització del centre i la posterior fabricació i muntatge de tots els elements que ajuden a l’usuari a moure’s amb facilitat per l’edifici.

Signes va plantejar unes grans lletres d’acer corten situades a l’entrada principal en forma de semicercle representant una extrusió que va des del terra a 45º, fent de la plaça principal, un espectacular reclam escultòric. Uns daus de formigó folrats de pedra amb lletres incrustades serveixen per protegir l’entrada i remarcar l’accés principal.

La senyalització interior es desdoblega per a tots els passadissos per localitzar amb facilitat les destinacions del visitant. Es va crear un codi cromàtic pel pàrquing amb vàries fotografies del cel en diferents moments; el cel vermell a l‘albada, blau a ple sol i nuvolós i gris per a l’última planta, aquest disseny conforma un codi de color per a cada planta d’aparcament i facilita a l’usuari una ràpida ubicació.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.