Stade Omnisport Omar Bongo

Wayfinding Design
01 de febr.. 2019, Libreville, Gabón

Un estadi a Gabón

Gabón és un país a l’est d’Àfrica per sota del Golf de Guinea.
En tot el continent africà existeix una gran passió pel futbol i a la seva capital, Libreville, existia un estadi que requeria d’una moderna rehabilitació. La companyia espanyola Eurofinsa ha liderat aquesta obra, convertint el nou Stade Onmisport Omar Bongo en una de les més modernes instal·lacions esportives del País, que s’ha alçat en honor al President Omar Bongo que va governar Gabón des del 1967 fins al 2009. Aquest estadi de futbol pot acollir a 40.000 aficionats.

El projecte d’identificació i senyalització de l’estadi es va encarregar a Signes. La proposta de Concept Design es fonamenta en els colors verd, groc i blau de la bandera gabonesa. A partir d’aquesta premissa cromàtica s’han dissenyat els diferents suports que permeten identificar l’estadi, localitzar els sectors que es van ordenar seguint els punts cardinals N, S, E y W per localitzar els accessos ja que l’arquitectura circular pot confondre als usuaris. A partir de l’accés es van senyalitzar les portes, els passadissos i els seients. La senyalització també resol en paral·lel, l’entrada de vehicles i de mercaderies.

El projecte incloïa l’estudi de necessitats, el disseny gràfic i l’industrial dels diferents elements: tòtem, direccionals, posicionals, missatges informatius de recomanacions o prohibicions, taquilles, serveis i cafeteries. Tota la senyalització es va realitzar en l’idioma francès.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.