Servicio Murciano de Salud

Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
02 d’abr.. 2017, Múrcia, Espanya

Hospitals Universitaris a Cartagena i Mar Menor

CASA, estudi d'arquitectura especialistes a l'àmbit de l'arquitectura de la salut, ens va convocar per a l'estudi de necessitats i disseny de la senyalització dels hospitals Santa Lucía y los Arcos del Servei Murcià de Salut.

Els dos edificis ubicats a la mateixa comunitat i construïts en dates quasi coincidents, varen ser un repte per a Signes.

El client disposava d'un Manual d'Identitat Corporativa però no d'un sistema de senyalització pels seus hospitals.  La primera feina de la nostra empresa va ser realitzar el disseny d'un Manual de Senyalització per que es pogués implantar no tan sols en aquests dos hospitals, sinó també en els futurs.

El programa que es va dissenyar contemplava tota la identificació d'edificis a mitja i llarga distància, així com rètols direccionals, tòtems i complements de senyalització per localitzar els accessos tant de vianants com viari.

La identificació de les entrades, directoris generals i especialitats, així com elements direccionals, posicionals i pictogrames per localitzar destins, es van fabricat en alumini pintat i retolat amb vinils per poder tenir un producte de qualitat a un preu òptim, per complir els requisits d'una bona senyalització, en la seva concepció i producció, per a un hospital públic.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.