Hotel Nobu Barcelona

Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
13 de maig. 2020, Barcelona, Espanya

Luxe contemporani, disseny d’avantguarda i minimalisme japonès

Fundada per Nobu Matsuhisa, Robert De Niro i Meir Teper, amb operacions que abracen als cinc continents, la prestigiosa marca Nobu Hotels ha estat classificada com una de les més innovadores marques de luxe globals.

Al 2018 Selenta Group va arribar a un acord de gestió compartida amb ells per a l’obertura del seu primer establiment hoteler a Barcelona.

El Gran Hotel Torre Catalunya es va renovar completament per convertir-se en Nobu Hotel Barcelona. Molt a prop de l’Eixample, amb 23 plantes que tenen cadascuna, un total de 259 habitacions i suites de luxe, així com un restaurant del prestigiós xef Nobu Matsuhisa a la planta 23, amb impressionants vistes de l’skyline barceloní.

Ha estat un projecte integral: inicialment Signes va realitzar el projecte de wayfinding i posteriorment es va encarregar de la producció i la instal·lació de la senyalització corporativa per a tot l’hotel.

Amb la inspiració del minimalisme japonès junt amb el luxe de l’interiorisme, ple de matisos avantguardistes, Signes ha dissenyat tots els elements de senyalització a partir de materials amb línies molt senzilles i austeres què donen importància, per damunt de tot, als acabats dels materials.

La família d’elements de senyalització consta d’elements posicionals, direccionals, pictogrames i directoris, a més de tota la senyalització d’emergència.

El resultat ha estat una senyalització funcional i sofisticada que es mimetitza amb l’entorn, i conviu harmònicament amb l’arquitectura i l’interiorisme de l’hotel.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.