Naturgy

Senyalització, Senyalització corporativa
03 de febr.. 2019, Barcelona, Espanya

Un projecte d’alçada

Gas Natural Fenosa és ara Naturgy, empresa que treballa als sectors elèctric i gasista amb seu operativa a l’edifici singular “Torre Marenostrum”, que viu de cara al mar a la Vil·la Olímpica de Barcelona.

Amb els seus 86 metres d’alçària destaca per la seva volumetria particular i l’espectacular voladís que es manté en el buit, a més del característic revestiment de la façana mitjançant vidres amb diverses tonalitats. Una obra moderna i pòstuma de l’arquitecte Enric Miralles que al costat de la coautora del projecte Benedetta Tagliablue, ha aconseguit formar part de l’skyline de la ciutat.

Naturgy va anunciar la nova imatge al mes de juliol del 2018 i va contactar amb nosaltres un mes abans per poder realitzar el canvi de la senyalització exterior i interior.

Va confiar en la nostra experiència, qualitat i confidencialitat per a que col·laboréssim amb l’equip d’Interbrand, on vàrem poder assessorar-los sobre els materials i els acabats més adients per tal que els seus dissenys cobressin vida. Les dates programades pel client pel canvi d’imatge, requeria gestionar, amb la major celeritat davant l’Ajuntament, l’obtenció de llicències i permisos per a les instal·lacions de la senyalització exterior, formada per dos símbols lluminosos “papallones”, a la part superior de la façana de l’edifici i la marca corpòrea lluminosa a la façana principal de l’accés vial a l’edifici, sala de premsa, sala de juntes i d’altres ubicacions distribuïdes per les 20 plantes de l’edifici.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.