Museu del Prado

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Madrid, Espanya

Museo del Prado

Madrid. Espanya

Uno de los mejores museos del mundo

Tenim la confiança d'aquest client des de fa molts anys. Des que fabriquem la senyalització del singular edifici d'ampliació dels Jerónimos, projectat pel premiat arquitecte Rafael Moneo, refermem la nostra ja consolidada relació amb el Museu. El projecte de Moneo es va iniciar el 2007, guanyant 14.500 m2 al museu. Els seus laberíntics passadissos de connexió amb l'edifici adjacent de serveis, així com la delicada implantació sobre els majestuosos espais singulars existents, va ser un repte que assumim buscant les solucions de senyalització més adequades a l'entorn.

Realment, al Museu del Prado, menys és més. Sota aquesta premissa es van plantejar les solucions industrials de les peces més emblemàtiques, treballades amb un únic material, bronze. Vam fer servir un recurs gràfic que venia de la pròpia façana dissenyada per l'arquitecte: la junta de la pedra incidia en la pròpia gràfica realitzant una subtil esquerda horitzontal en el text, que nosaltres incorporem a la senyalització interior per aconseguir la mateixa coherència que va utilitzar Moneo a la identificació de granit de l'entrada principal.

Es van fabricar opis exteriors, decoració de reixes, textos posicionals, pictogrames, portacartells, bústies, directoris, expositors, sobretaules, etcètera, incloent la senyalització de les zones interiors (back of house) que, en el cas d'aquest museu, són molt importants per als empleats que treballen a les oficines i els magatzems.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.