Multibank

Wayfinding Design
02 de febr.. 2019, Panamà, Panamà

El banc del Canal

Multibank és una entitat amb gran solvència i prestigi a la industria financera i bancària de Panamà. Des del 1990 opera al país amb més de 25 sucursals.

A causa de l’important creixement de l’empresa i amb el fi de disposar d’una seu corporativa, Multibank encarrega als arquitectes Ricard Bofill i Principia Design de Barcelona, la construcció d’un edifici de 14 plantes. Un edifici corporatiu per acollir les seves luxoses oficines, restaurant, auditori, museu i fins i tot una sinagoga. L’edifici és una de les més modernes torres del skyline de Panamà.

Gràcies a l’estreta col·laboració que tenim des de fa anys amb el Taller d’arquitectura de Ricardo Bofill, se’ns encarrega el projecte d’implantació de la nova identitat corporativa a la torre, per resoldre la identificació a llarga, mitja i curta distància, es proposa la marca en rètols lluminosos que s’integren a l’edifici amb el màxim respecte per l’arquitectura.

El projecte inclou l’estudi de necessitats de totes les plantes, que inclou el pàrquing al qual s’accedeix per l’interior a la gran majoria de les plantes, també el disseny gràfic de totes les peces (tòtem exterior d’accés, identificació d’entrades, directoris, pantalles, direccionals, posicionals, números de plantes, pictogrames, etc.). El disseny inclou la senyalització de Braille i l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.