Logicor

Senyalització, Senyalització corporativa
24 d’oct.. 2017, Nivell Nacional, Espanya

Logicor

Implantació a nivell nacional. Espanya

Tità del sòl logístic a Espanya

Logicor és el major propietari de sòl logístic a Espanya, amb més de 1.1 milions de metres quadrats. En 2016, en un pla per potenciar la imatge de marca i amb l'objectiu de visualitzar la seva quota de mercat que ronda entre el 5 i el 7% del sòl logístic espanyol, planteja afrontar el repte d'identificar els seus principals actius per tot Europa amb la implantació de la seva nova marca.

Signes va participar en l'estudi d'implantació per a Portugal i Espanya i es va fer càrrec de l'execució i instal·lació dels actius a Espanya, incloent la gestió de llicències en tots els municipis afectats.

La implantació es va basar en la col·locació de rètols a les façanes, tòtems directoris en els accessos als recintes logístics, codificació de molls, així com gràfica identificativa en tanques i monopals. Es va estudiar la visibilitat de les marques, així com la convivència amb les marques dels inquilins. La fabricació i el muntatge es va realitzar en un temps rècord, menys de 30 dies per a tot Espanya.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.