La Casa Encendida

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior
03 de febr.. 2019, Madrid, Espanya

Espai cultural avantguardista de referència

La Casa Encendida és un centre social i cultural de la Fundació Montemadrid, situat al cor de Madrid. Al 2017, i com a part de la contínua renovació dels espais, es va dur a terme el projecte de senyalització de l’edifici dissenyat per l’estudi d’arquitectura 2x4.

El projecte requeria de l’actualització completa de la imatge corporativa. Es va renovar la tipografia, els colors i els pictogrames amb l’objectiu de convertir-se en un edifici accessible i referent en tot l’àmbit nacional, amb la incorporació del sistema Braille a la senyalització, així com colors de contrast (blanc i negre), amb una gràfica que facilita la comprensió de l’espai col·lectiu de persones amb discapacitat visual.

Signes va ser l’encarregada de dur a terme la implementació de tota la senyalització del projecte, treballant activament amb els responsables de La Casa Encendida i amb l’estudi d’arquitectura 2x4 per aconseguir l’objectiu final.

Es va aportar lluminositat a diferents zones mitjançant rètols corporis il·luminats en efecte halo, i es va aconseguir modernitat en els elements, amb la utilització de textos en relleu i materials amb sensibilitat mediambiental, i d’alta qualitat i resistència, atès que es tracta d’un espai públic de gran afluència.

Amb tot això es va aconseguir un entorn transparent, accessible i avantguardista que conviu amb les diferents activitats que es desenvolupen i respon a les necessitats de tots els públics.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.