ITP Aero

Senyalització, Senyalització corporativa
13 de maig. 2020, Espanya, Mèxic

Implantació a nivell nacional i a Mèxic

ITP Aero és una empresa de motors i components aeronàutics espanyola, amb més de 30 anys al sector, és present a cinc països i té centres de fabricació a Espanya, Mèxic i la Índia.

És la novena companyia del sector a nivell mundial i dissenya i fabrica pels principals motoristes aeronàutics a nivell mundial (Rolls-Royce, Pratt & Whitney, Honeywell).

L'any 2017 la companyia britànica Rolls-Royce va comprar la marca Industria de Turbo Propulsores (ITP) i es va crear una nova marca, ITP Aero.

A partir del canvi de la marca, Signes va ser l'adjudicatari del concurs per realitzar el projecte de wayfinding, la fabricació i la instal·lació de la senyalització exterior i interior de totes les seus espanyoles de la companyia, així com la seu de Mèxic.

Signes ha desenvolupat el projecte de wayfinding i ha dut a terme la implantació a un total de set centres de la companyia: Zamudio, Barakaldo, Sestao, Derio, Ajalvir, Alcobendas i Mèxic (Santiago de Querétaro).

A partir d'una auditoria inicial, es va desenvolupar l'estudi de necessitats de cada centre i es va treballar el Disseny Gràfic tenint present el manual d'identitat corporativa i de senyalització d'ITP Aero. Es van estudiar els fluxos i circulacions dels treballadors i clients per definir les diferents tipologies dels rètols i es va treballar el disseny industrial, tenint en compte les inclemències climàtiques, la durabilitat dels rètols i l'adaptabilitat a l'entorn per evitar obstaculitzar la funcionalitat de l’espai.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.