Hotel Condes

Senyalització corporativa, Senyalització interior
03 d’abr.. 2017, Barcelona, Espanya

Passeig de Gràcia als seus peus

L'Hotel Condes de Barcelona està immillorablement ubicat en ple Passeig de Gràcia, al cor de la Barcelona modernista, davant el famós edifici de La Pedrera de Gaudí, i a pocs minuts de la Plaça de Catalunya i del centre històric de la ciutat.

L'hotel, que ocupa un antic palauet del segle XIX – Casa DAurella –, presenta una oferta d'allotjament de 126 habitacions i un servei de restauració a càrrec del xef Martín Berasategui, amb tres estrelles Michelin al seu restaurant Lasarte. La seva terrassa Alaire situada a la 8a planta de l'hotel amb vista a La Pedrera i a la Sagrada Família, és un referent i punt de trobada ineludible de la ciutat.

L'Hotel es va sotmetre al 2015 a una reforma integral a càrrec de l'estudi Factoria UDA i de la interiorista Mercè Borrell, on es van renovar totes les zones comuns i les habitacions. Signes va participar, en col·laboració amb Mercè Borrell, en el disseny del programa de senyalització interior i exterior de l'hotel, el qual es va desenvolupar en un sistema lleuger de numeració i textos fressats, amb una selecció precisa de les tipografies per transmetre una imatge actual, moderna i elegant que convisqués de manera integrada amb l'arquitectura i el nou interiorisme.

La intervenció va incloure la realització d'uns panells de gran format per a les capçaleres dels llits en suport tèxtil imprès en alta qualitat i muntats sobre bastidors de fusta amb imatges impreses que donen gran personalitat i singularitat a cadascuna de les habitacions. D'altres actuacions com els elements direccionals i posicionals de la zona de Sala de reunions o la terrassa Alaire, completen el singular conjunt de la senyalització d'aquest hotel.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.