Hospital Vall d’Hebron

Senyalització corporativa, Wayfinding Design
30 de gen.. 2019, Barcelona, Espanya

Un centre líder en asistència, investigació, docència i innovació

Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, amb més de 60 anys d’història i situat al barri d’Horta-Guinardó de Barcelona, està format per 22 edificis on treballen 9.000 professionals que atenen a 1.200.000 pacients l’any.

És un parc sanitari de referència mundial on l’assistència, la investigació, la docència i la innovació treballen conjuntament per donar el millor servei i atenció al pacient. El Campus és la suma de quatre entitats: l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (amb els quatre centres especialitzats: el General, l’Infantil, el de la Dona i el de Traumatologia Rehabilitació i Cremats), el Vall d’Hebron Institut d’Investigació, el Vall d'Hebron Institut d’Oncologia i el Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya.

Signes va ser l’adjudicatari del concurs públic per realitzar el projecte de wayfinding i la fabricació i instal•lació de la senyalització exterior. Es va treballar el Concept Design tenint en compte el manual d’Identitat Corporativa del campus. Es van estudiar els fluxos i circulacions per definir les diferents tipologies de rètols i es va treballar el disseny gràfic i industrial, creant un codi numèric i cromàtic per facilitar la identificació i els serveis del diferents edificis que formen el Campus.

La senyalització està formada principalment per tres tipologies de rètols: direccionals per a vianants, fabricats amb suports d’alumini i diferents llates que indiquen les diferents vies que adrecen al pacient al seu edifici de destí; els direccionals lluminosos per a vehicles, que indiquen clarament el recorregut que poden seguir amb indicacions especials per arribar amb facilitat a les diferents unitats d’Urgències en els diferents edificis del campus, i els rètols posicionals identificadors ubicats a les entrades de tots els edificis, els quals, amb la seva clara numeració i solució cromàtica, ajuden a una fàcil visualització per no perdre’s-en.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.