Hospital Universitari Sant Joan de Reus

Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Reus, Espanya

Un centre sanitari d'última generació

Els orígens concrets de l'Hospital de Reus són poc coneguts, només se sap que ja existia a l'any 1244 segons els escrits d'En Pere Anguera, doctor en història. Després de diferents ampliacions, noves ubicacions i reformes estructurals, és al 1985 quan es consolida com a hospital de referència a la Comarca.

El nou Hospital Universitari Sant Joan de Reus és la més gran inversió (120 milions d'€) que s'ha fet a la ciutat de Reus. La construcció va durar quatre anys i es va inaugurar a finals del 2010. En té 352 llits distribuïts en 7 plantes.

L'hospital ofereix una assistència sanitària de qualitat amb serveis sanitaris excel·lents i dona feina a més de 1.000 persones.

Signes va guanyar el projecte d'estudi de necessitats i va dissenyar la senyalització de l'hospital. L'Organització de la senyalització d'aquesta gran construcció de quasi 100.000 m2 no va ser feina fàcil. Es van realitzar innumerables visites a l'obra per entendre la complicada xarxa formada per accessos, passadissos, plantes, pàrquing i edificis varis. Tota la informació es recull en un enorme panell que s'hi troba al hall principal que, com a directori general, ordena verticalment la informació amb 6 codis cromàtics. El nuclis d'ascensors identificats amb grans banderoles perpendiculars –l'espai és enorme– organitzen els accessos d'una forma visible i ordenada. La senyalització es complementa amb un sistema modular versàtil mitjançant rètols direccionals, posicionals, pictogrames i marcatge de vidrieres.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.