Hospital de Sant Pau

Senyalització, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Barcelona, Espanya

Hospital de Sant Pau

Barcelona. Espanya

El major recinte modernista del món

El recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau és el major espai del món d'aquesta època. Projectat a principis del segle XX per l'arquitecte català Lluís Domènech i Montaner, alberga 19 pavellons de diversos usos hospitalaris.

Davant d'aquest colossal repte, el més important per senyalitzar aquest espai exterior inigualable era saber el que no s'havia de fer.

El projecte de senyalització es va dur a terme amb el màxim respecte a l'arquitectura i amb la inclusió dels materials més idonis per aquest singular i històric entorn.

Amb una total complicitat amb els arquitectes responsables de la rehabilitació de deu pavellons que es va iniciar el 2009, Signes va dissenyar, va fabricar i va instal·lar el 2016, la senyalització exterior de tot el nou recinte, utilitzant materials i acabats d'alta qualitat: acer inoxidable, llautó brunyit i alumini, utilitzant tecnologia làser per al perfecte acoblament de materials.

Pels resultats obtinguts, és un orgull per a la nostra empresa haver participat en la senyalització i restauració d'aquest espai, que forma part del Patrimoni de la Humanitat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.