Hospital Clínic de Barcelona

Mobile Wayfinding
03 de febr.. 2019, Barcelona, Espanya

Precursors en investigació i wayfinding

L’Hospital Clínic de Barcelona és conegut per ser-hi sempre al capdavant en temes d’innovació i investigació, sent la casa de la Universitat de Medecina de Barcelona, universitat que es troba al mateix recinte que l’hospital i on doctores i doctors es formen des del 1843.

Un dels principals objectius des de la nova gerència de l’Hospital Clínic ha estat millorar l’experiència de l’usuari i la impressió que s'endú de la visita a l’hospital, des de la resposta mèdica que se li ofereix fins als serveis i facilitats que l’usuari troba a la seva disposició.

Signes|Eyedog va convèncer des del primer moment als responsables d’aquest pla de millora general de l’hospital, i va encarregar a Signes una primera implantació a l’Hospital General per darrerament, ampliar la implantació de l’aplicació als edificis de Consultes Externes i de Maternitat.

La col·laboració entre Signes i l’Hospital Clínic de Barcelona no es va quedar només en la implantació de Signes|Eyedog. També es van dur a terme algunes sessions en les que, gràcies al seu equip de voluntaris, es van detectar alguns punts de millora de l’aplicació que s’han vist reflectits en les darreres actualitzacions de l’aplicació. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, per a les plataformes de iOs i Android i compta amb milers de descàrregues.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.