GB Foods

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior
24 d’oct.. 2017, Barcelona, Espanya

GB Foods

Barcelona. Espanya

Canvi d'imatge a temps

Els arquitectes Batlle i Roig, que acabaven de donar forma a la nova seu corporativa de GB Foods a l'Hospitalet, ens van portar de la mà fins aquest nou client, que necessitava una actuació ràpida i de qualitat. GB Foods, la unió de diferents empreses i prestigioses marques (Gallina Blanca, Star, Jumbo, Gran d'Italia, Gino, etc.) va confiar en Signes per dur a terme la senyalització del seu nou edifici, coincidint a la vegada amb el seu canvi d'identitat corporativa, realitzat per Summa.

Es va treballar de manera coordinada amb la resta d'industrials que estaven realitzant l'obra de l'edifici, i es van senyalitzar els 5.000 m2 de les seves instal·lacions en un termini just a temps per a la inauguració.

Durant la producció de la senyalització de la seu corporativa de GB Foods, vam seguir les directrius de Summa, experts en branding. Davant de les propostes gràfiques, vam definir els materials per a la fabricació, segons les ubicacions i necessitats i supervisant les mesures i altres paràmetres que van assegurar poder realitzar els treballs de la manera més adequada, des de vinils amb gràfiques en impressió digital que folren tots els vidres exteriors de la planta baixa fins a marques corpòries interiors i, per descomptat, el rètol corporatiu lluminós exterior.

Gràcies als resultats i la confiança obtinguda pel nostre client, hem senyalitzat també d’altres centres de treball, com l'edifici tecnològic de Rubí o la seva fàbrica a Sant Joan Despí.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.