Centre Comercial Puerto Venecia

Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Saragossa, Espanya

Un dels centres comercials més grans d’Europa

Puerto Venecia es posiciona com a un shopping resort exclusiu. Situat a les foranies de Saragossa, als Pinares de Venecia, una zona de nova expansió a la ciutat. Està molt ben comunicat per les carreteres Z30 y Z-40, i en aquests moments és el més gran centre comercial, el més innovador i espectacular d’Espanya i un dels més grans d’Europa.

El projecte d’arquitectura és d’L35 Arquitectes, estudi internacional de reconeguts professionals, amb oficines a Barcelona, Madrid, Paris i Casablanca, amb gran experiència en retail.

Signes va guanyar el concurs de la fase inicial del projecte d’ “Estudi de necessitats i dissenys de la senyalització". Aquesta primera fase es va desenvolupar l’any 2011 amb la supervisió de l’equip de dissenyadors i interioristes Leonard Design de Londres.

Com que el projecte era especialment gran, la nostra proposta es va centrar en ordenar les diferents zones existents: restauració, moda, oci i parc comercial, donant a cada unitat un codi cromàtic diferenciat. La Senyalització havia de cobrir tots els àmbits (Accessos, exterior, interior, aparcament i emergència). Un cop realitzat l’estudi de fluxos i circulacions, es van dissenyar 45 tipologies diferents de rètols per solucionat tota la senyalització i comunicació del projecte.

A l’any 2012 vàrem tenir la confiança del client per realitzar la “Fabricació i muntatge de la senyalització”. Es va treballar com a base de gran part dels elements, amb làmines d’acer inoxidable de 10 mm de gruix, corbades, simulant fulles incrustades al paviment, formant tòtems que sorgeixen del terra sense ancoratges vistos. A la rotonda principal es va realitzar una estructura d’acer Corten que juga amb les mateixes formes que els tòtems.

Puerto Venecia es va inaugurar a l’octubre del 2012.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.