Centre Comercial Plenilunio

Senyalització, Senyalització corporativa
11 d’oct.. 2018, Madrid, Espanya

Centre comercial de referència a Madrid

Al 2017 el fons d’inversions francès Klépierre va iniciar la reforma del Centre Comercial Plenilunio, dirigida per l’estudi d’arquitectura Chapman Taylor. Aquest centre comercial està considerat com un dels millors de Madrid per la gran oferta en comerços i oci.

L’objectiu de la reforma ofereix un entorn funcional i modernista a l’usuari amb una millora substancial als seus diferents accessos.  Klépierre, com a grup de referència en Centres Comercials de tota Europa, va comptar amb l’experiència de Signes a la implantació de la seva nova imatge corporativa, tant per l’interior com per l’exterior del Centre Comercial.

La implantació de la nova  marca s’ha dut a terme amb materials i acabats de gran qualitat que s’integren a la perfecció dins la reforma. Interiorment s’ha treballat amb formes corbes i elements amb il·luminació en halo. La senyalització dels serveis i punts d’informació adquireixen gran importància dins el conjunt de la senyalització interior. També s’han executat els nous rètols dels operadors per a cada local, de materials i dimensions homogenis.

Exteriorment, a les portes d’accés al Centre Comercial, s’han instal·lat grans monòlits il·luminats interiorment, amb una alçada de fins a 9 metres. El material d’acabat utilitzat és el compòsit que aporta gran durabilitat i resistència, i un fàcil manteniment.

La senyalització dels diferents accessos al pàrquing soterrani s’ha executat mitjançant pòrtics de grans dimensions fabricats en alumini. Complementaris als pòrtics d’accés, a les plantes de l’aparcament, ha estat actualitzada la senyalització dels vials que garanteix el correcte flux de vehicles i vianants.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.