Centre Comercial Megapark Barakaldo

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Barakaldo, Espanya

Centre Comercial Megapark Barakaldo

Barakaldo. Biscaia. Espanya

La remodelación de un gran Parque Comercial

Megapark Barakaldo és el major parc comercial del Nord d'Espanya. Es va inaugurar al 2004 i, després de diversos anys en funcionament, patia diversos problemes de senyalització típics del pas del temps: hi havia rètols obsolets i la qualitat d'alguns no era l'adequada, presentant un mal estat de conservació.

Tot això repercutia en la imatge del centre i, per aquest motiu, la direcció del parc va confiar a Signes la missió d'actualitzar i millorar la senyalització. Vam realitzar un projecte de wayfinding i la posterior fabricació i implantació de tots els rètols necessaris.

Després d'un exhaustiu informe inicial, en què es reflectia la problemàtica existent, Megapark va optar per realitzar un nou disseny per a la senyalització i implantar-lo amb la major brevetat possible.

L'experiència de Signes va ser clau per oferir solucions adaptades al pressupost del client. Es va eliminar gran part de la senyalització existent i es van implantar nous rètols en punts estratègics de les zones comercials, com els accessos als pàrquings i la localització de les marques que operen a Megapark. Finalment, perquè el centre fos visible des de les vies de circulació, es va instal·lar un rètol de 40 metres de llarg a la façana. Amb aquestes intervencions, vam aconseguir actualitzar la imatge del centre i millorar l'experiència dels visitants.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.