Centre Comercial Les Gavarres

Senyalització, Senyalització corporativa, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Tarragona, Espanya

Centre Comercial Les Gavarres

Tarragona. Espanya

Modernitzar un espai singular

Les Gavarres no és un centre comercial a l'ús, ni tampoc és un cinema encara que tingui 11 sales.

Aquest macro espai comercial, ubicat a Tarragona, està format per un multicine, una gran oferta de locals de restauració, botigues, sala de jocs, etc., al voltant d'un gran pàrquing exterior.

La posada al dia de les Gavarres va constituir un repte per a Signes, ja que la nostra intervenció no es va cenyir únicament a la senyalització. Aportem el nostre coneixement i experiència per modernitzar tot l'espai, donant un veritable protagonisme a l'entrada, amb una gran marquesina de caràcter escultòric, que ara funciona com a reclam.

També es van ordenar tots els missatges i marques del centre d'una forma coherent.

La problemàtica era integrar la diversitat de marques comercials existents i la varietat de suports industrials, per unificar-los corporativament en benefici comú.

Es va dissenyar un suport integrador per recollir proporcionalment totes les marques comercials, fins ara disperses i desproporcionades, aconseguint una imatge coherent i moderna que reforça l'oferta comercial que és avui Les Gavarres.

Alhora, la pròpia arquitectura es va utilitzar com a suport d'un gran directori de marques potents, que funcionen com reclam comercial per accedir al recinte.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.