Basílica de la Sagrada Família

Senyalització, Senyalització digital, Senyalització interior, Senyalització turística
19 d’oct.. 2017, Barcelona, España

Basílica de la Sagrada Família

Barcelona. Espanya

Basílica de la Sagrada Familia

Quan la Sagrada Família va passar de ser una construcció en plena ebullició, una obra en marxa, a un temple de culte que seria multitudinàriament visitat per feligresos i turistes, se'ns va plantejar un repte i una oportunitat que no eren fàcils.

Aquest nou ús de l'espai obligava a que la comunicació que els milers d'usuaris rebrien hagués de canviar radicalment. Els suports provisionals existents, amb materials i tipologies diverses per les ampliacions dels darrers anys, es transformaven en una família d'elements més dignes, més duradors, més nobles i amb nous missatges que haurien d’ ajudar a solucionar i entendre aquest canvi d'ús.

Basílica de la Sagrada Familia

El disseny gràfic el va realitzar l'Estudi Virgili, i Signes es va encarregar del disseny industrial, l'estudi de necessitats de wayfinding, la fabricació i el muntatge.

Es van fabricar panells de senyalització, d’ informació multimèdia, així com mobiliari per a maquetes de la basílica, resolent totes les necessitats dels usuaris (accessos, serveis, visites a les torres, botiga, museu, sales, etc.).

Les peces van ser dissenyades perquè es puguin visualitzar correctament, independentment de la quantitat d'usuaris que tingui la basílica.

Els suports són robustos, pesats i autoportants, per la impossibilitat d'ancorar-los al paviment o a les parets.

Els materials utilitzats són fusta d'Iroko convenientment protegida per als suports de base, i alumini pintat i retolat amb impressió digital sobre vinil per a les parts on va la informació.

Basílica Sagrada Familia 5
back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.