Baku Formula 1 City Circuit

Senyalització, Senyalització turística, Senyalització urbana, Wayfinding Design
24 d’oct.. 2017, Baku, Azerbaidjan

Baku Formula 1 City Circuit

Baku. Azerbaidjan

Baku Fórmula 1 Circuit, un repte a tota velocitat

En 2016, l'Azerbaidjan va organitzar el primer gran premi de Fórmula 1. Durant un cap de setmana, els monoplaces serien els amos de l'asfalt en un traçat urbà al voltant del nucli històric de Bakú.

Davant tal promoció a nivell mundial, i amb milers de visitants estrangers a la capital del país, el govern d'Azerbaidjan va decidir comptar amb Signes per a realitzar el projecte de Wayfinding. Després de la bona experiència viscuda en els primers jocs olímpics europeus, també disputats a Bakú i en què Signes va col·laborar, disposàvem de la confiança dels organitzadors.

El repte va ser majúscul: comptàvem amb poc temps per desenvolupar el projecte i l'abast era quilomètric: s'estenia pels llocs més emblemàtics de la capital.

Era de vital importància gestionar grans fluxos i circulacions d'espectadors i guiar al públic cap a les graderies, serveis i espectacles habilitats per al gran premi. Alhora havíem de facilitar la vida quotidiana dels veïns que veien els seus habitatges envoltats pel circuit.

A nivell de disseny, els condicionants no eren senzills: els rètols havien de ser de gran format per facilitar la lectura en grans espais exteriors i alhora resistents a les inclemències meteorològiques (Bakú és coneguda com la ciutat del vent), s'havien de muntar i desmuntar en una setmana per ser posteriorment emmagatzemats fins l'any següent.

Amb totes aquestes premisses, ens vam desplaçar immediatament a Bakú i després de diverses visites i una fluïda comunicació, vam aconseguir arribar a la línia de meta just a temps.

El primer gran premi de fórmula 1 al Bakú City Circuit va ser un èxit i ens sentim orgullosos d'haver-hi col·laborat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.