Universitat de Barcelona

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior
24 d’oct.. 2017, Barcelona, Espanya

Universitat de Barcelona

Barcelona. Espanya

Impartint coneixement des del segle XV

La Universitat de Barcelona és una universitat pública considerada una de les més importants d'Espanya i és la més ben situada en els rànquings internacionals. Està formada per set campus, distribuïts per barris de la capital, on es situen les 24 facultats que la componen.

La diversitat d'arquitectures de cada edifici, la seva disposició a la ciutat i les característiques de cada especialitat requereixen d'una identitat integradora que unifiqués la marca UB i totes les aplicacions de senyalització necessàries.

Signes va guanyar el concurs públic per identificar i senyalitzar totes les seus de la universitat. El dissenyador Quim Duran va contactar amb la nostra companyia perquè poguéssim col·laborar i assessorar en el disseny industrial i suggerir els millors materials i acabats.   

La implantació s'ha realitzat gradualment, adaptant el pla d'implementació a les necessitats del client. Els fins ara anònims edificis universitaris ara gaudeixen d'una identitat gràfica coherent.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.