Universitas Telefónica

Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
02 d’abr.. 2017, La Roca del Vallès, Espanya

Probablement la millor Universitat Corporativa del món

La Universitat Corporativa de Telefónica s'hi troba  al Parc de Belloch, un espai singular ubicat al ben mig de la natura a la Roca del Vallés, província de Barcelona.

El parc té més de 120 hectàrees, espai en el que coexisteixen espècies de boscos mediterranis i zona de cultius d'arbres i matolls ornamentals que gestiona la companyia Santa & Cole, on també hi és el seu edifici corporatiu.

Morillas es va encarregar de realitzar el disseny de la senyalització del Campus i a Signes se li va conferir l'estudi de necessitats i la producció i instal·lació dels elements dissenyats.

Un projecte per a Signes, on la utilitat i el bon ús de la senyalització haurien d'anar de la ma dels millors materials i acabats que s'integrarien en aquest edifici corporatiu.

La tipologia de l'usuari d'aquestes instal·lacions, nous estudiants que desconeixen les instal·lacions, fa que calgui una bona senyalització com aliat del bon ús de l'espai. El selecte disseny de Morillas va facilitar de gran manera, la nostra feina.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.