Teatre El Molino

Senyalització corporativa
03 d’abr.. 2017, Barcelona, Espanya

Cafè concert centenari de Barcelona

El Teatre Molino és el cafè-teatre més emblemàtic del Paral·lel barcelonès. Els seus inicis es remunten a la segona dècada de 1.900 pot ser i a raó de l'exposició Internacional del 1929. Va ser remodelat per l'arquitecte Joan Alemany dissenyador de la façana que hem conegut fins els nostres dies. Primerament va ser anomenat com a Petit Moulin Rouge, però com que la dictadura d'en Franco prohibia qualsevol idioma que no fos el castellà, es va canviar pel Molino, i es va eliminar també el color “vermell” associat als comunistes.

A la primera dècada de 2010 un grup de disset empreses inverteixen quinze milions d'euros per ampliar, renova i modernitzar el local, introduint noves tecnologies i música electrònica.

L'equip d'arquitectes BOPBAA (Josep Bohigas, Francesc Pla e Iñaki Baquero) i l'interiorista Fernando Salas són els encarregats de dissenyar la nova i espectacular façana lluminosa i de recuperar i remodelar tot el teatre. A la nostra empresa va arribar l'encàrrec de desmuntar el rètol antic, recuperar-lo i un cop sanejat i pintat, col·locar la nova Il·luminació de leds de diferents colors. Al mateix temps es va construir el nou rètol interior “El Molino” de l'escenari. Ens alegra haver realitzat aquest petit treball per aquest gran projecte.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.