Tanger City Center

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització interior, Wayfinding Design
24 d’oct.. 2017, Tànger, Marroc

Tanger City Center

Tànger. Marroc

Un projecte únic al cor de Tànger

Tanger City Center és un projecte immobiliari desenvolupat per la corporació espanyola Inveravante. Aquest complex s'alça en el centre de Tànger i està compost per un centre comercial de 30.000 m2, diversos hotels (entre ells el Hilton Tànger), apartaments, un centre de negocis i un pàrquing.

Per a aquesta amalgama d'edificis i serveis, se'ns va encomanar un projecte de wayfinding amb la premissa d'unificar totes les particularitats de cada espai en un disseny comú.

Una visita a l'obra en marxa ens va ajudar a entendre el complex entramat d'edificis que s'estaven construint, analitzant els fluxos i circulacions d'accés als diferents edificis així com les circulacions i destinacions interiors.

Amb aquesta informació, el nostre equip de projectes de wayfinding va realitzar l'estudi de necessitats i es va crear una família d'elements per cobrir totes les necessitats de senyalització, incloent la identificació en les façanes.

En finalitzar el projecte, el nostre client ens va encarregar la fabricació i muntatge de tots els elements.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.