Sanitas

Senyalització corporativa, Senyalització interior
02 d’abr.. 2017, Implantació a nivell nacional, Espanya

Companyia líder de salut i benestar a Espanya

La Companyia Sanitas, fundada al 1954, és en aquests moments, l’empresa líder en salut i benestar d’Espanya. Des de l’any 1989 forma part del grup internacional Bupa. Té locals, residències, hospitals i centres de salut per a tota la geografia nacional i està implantada a Amèrica Llatina (Xile i Perú).

Sanitas no té accionistes. Aquesta particularitat li permet reinvertir els seus beneficis en el propi negoci per millorar el servei als seus clients.

Mitjançant un concurs entre empreses del nostre sector, Signes va rebre l’encàrrec d’aplicar la nova identitat a gran part dels seus hospitals, edificis corporatius i centres mèdics.

La implantació, a nivell nacional, consistia en fabricar panells lluminosos amb la nova identitat, per a les façanes, amb un calaix d’alumini i leds d’un gruix mínim. En aquest moment era una gran novetat al sector de la implantació corporativa.

La senyalització interior de tots els seus locals, decoració amb vinils i aplicacions gràfiques, va ser un repte per a la nostra empresa degut a la magnitud del projecte i al curt període de temps per dur-lo a terme.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.