Repsol

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
24 d’oct.. 2017, Nacional, Internacional

Repsol

Implantació a nivell nacional i internacional

Un gran repte internacional

Repsol és una companyia estesa per tot el món. Aquesta multinacional energètica i petroquímica espanyola és un dels nostres clients més rellevants i longeus. La nostra relació es remunta a principis dels anys 90 del segle XX i en aquest temps hem identificat i senyalitzat estacions de servei, edificis corporatius, botigues Repsol, establiments Repsol Butà, seus internacionals, plantes petrolíferes, fàbriques de gas, etc.

El 2015, Repsol va comprar la companyia canadenca Talisman Energy i ens va encarregar l'auditoria de les seves plantes i oficines per unificar la imatge de la petroliera Talisman Energy a Repsol.

Es va desenvolupar el projecte d'auditoria i l'estudi de necessitats d'identificació i senyalització d'interior i exterior, viatjant per tot el món.

Alguns dels projectes de wayfinding realitzats per Signes van ser fabricats i instal·lats pels nostres operaris. D'altres, els de països més llunyans, els van fabricar industrials locals, a partir de la documentació tècnica generada per la nostra companyia.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.