Mutua Madrileña

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
13 de maig. 2020, Madrid, Espanya

Una entitat líder dins el sector assegurador

Creada l'any 1930, Grupo Mutua és un dels principals grups d'assegurances d'Espanya. Actualment ocupa posicions de lideratge a tots els sectors on opera.

A Signes disposem des de fa anys amb la confiança de Mutua Madrileña per a la implantació de la seva identitat en els seus edificis corporatius.

Recentment la companyia va dur a terme un projecte de remodelació dels accessos, les zones exteriors i la planta baixa de la seu central, situada al Paseo de la Castellana de Madrid. Una reforma integral dirigida a millorar l'experiència dels clients i les visites, així com per millorar els espais de treball dels empleats.

 

Signes ha realitzat el projecte de wayfinding, que inclou l'estudi de necessitats de senyalització exterior, interior, d’emergència i d'evacuació. També s’ha encarregat del disseny gràfic i industrial de tots els elements a partir del manual d'identitat corporativa del client i de la fabricació i instal·lació de tota la senyalització.

La senyalització d’un edifici que té múltiples entrades pel públic general i pels seus empleats a les oficines, a més de l’accés al pàrquing i a l’auditori ha estat tot un repte. L'estudi de necessitats s'ha treballat analitzant les tipologies d'usuaris, creant circuits d'accés personalitzats.

Pels rètols exteriors s'han emprat materials d'alta qualitat, com l'acer inoxidable, combinat amb detalls en alumini pintat de color blau corporatiu.

Per a la senyalitzazió interior s'han incorporat directoris digitals, que combinen informació pràctica amb imatges promocionals de la marca.

Per a la senyalització d'emergència i d'evacuació s'han seguit els estàndards normalitzats per Signes que compleixen les normatives UNE.

 

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.