Metro de Palma

Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Palma de Mallorca, Espanya

La xarxa ferroviària de Balears

El metro de Palma de Mallorca és un sistema de ferrocarril metropolità que uneix el centre de la ciutat de Palma amb la zona universitària. Es va inaugurar al 2007 i la formaven nou estacions.

Es va realitzar un projecte de senyalització integral amb la col·laboració dels arquitectes David Garcia i Antón Chacartegui. Des de l'inici del projecte es va dissenyar el propi logotip, aplicacions en façana, solucions de senyalització general, disseny de grafismes, tipografia, pictogrames, mapes... Tota la informació rellevant de les estacions en passadissos i andanes es van treballar conjuntament amb la direcció facultativa.

Signes va se l'adjudicatari de la implantació de la senyalització, i va treballar juntament amb les cinc constructores que estaven construint el metro. Signes va fabricar les marquesines exteriors d'accés a les estacions, un espectacular disseny dels arquitectes García y Chacartegui que converteix una estructura metàl·lica en un umbracle.

Es van fabricar més de quatre kilòmetres de rètols lluminosos per a tots els accessos i andanes, així com pictogrames, rètols posicionals i panells informatius. Aquest ambiciós projecte el va realitzar la nostra companyia en temps rècord, amb el rigor de complir amb els terminis que marcava l'obra.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.