Iberia

Senyalització, Senyalització corporativa
24 d’oct.. 2017, Espanya, Internacional

Iberia

Aeroports d'Espanya i internacionals

Troba Iberia i no perdràs el vol

Quan l'equip de publicitat i marca d'Iberia ens va trucar el 2006 per a la implantació de la seva nova imatge als aeroports, dissenyada per Addison Espanya, ens vam organitzar per poder-los donar el servei que necessitaven a nivell nacional i internacional. Es va treballar al detall en les noves terminals que acabaven d'inaugurar en els aeroports de Madrid i de Barcelona.

La confiança mútua ha fet que durant anys puguem seguir col·laborant, i tot l'esforç realitzat ens va portar de nou a la producció i implantació del seu nou canvi d'imatge en 2013.   

Partint del manual d'imatge corporativa d'Iberia i d'una presa de mesures exhaustiva per part de Signes, vam poder proposar materials i tipus d'acabats més adequats, respectant rigorosament les aplicacions de la seva marca, els colors i els diferents elements de la imatge.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.