Hotel Sofía

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 de febr.. 2019, Barcelona, Espanya

La remodelació de la Princesa

L’Hotel Princesa Sofia va ser un dels més emblemàtics de la Ciutat Comtal, ubicat a l’entrada de Barcelona, a la Diagonal. Al sector, rep el nom de “el pare dels hotels moderns de Barcelona”. Durant molts anys ha estat l’hotel més gran de la ciutat i als anys 70, ha estat cita ineludible de les elits de la metròpoli. L’ara famós Hotel Sofía ha estat remodelat i modernitzat pels actuals propietaris, Selena Group.

Amb 465 habitacions, ja no és el més gran de Barcelona però sí continua sent un hotel modern amb un disseny espectacular, decorat amb materials naturals; fusta i pedra i mobiliari minimalista. L’estratègia i el disseny de la nova marca ha estat obra de la prestigiosa companyia local Morillas Branding Design.

La nostra empresa ha estat escollida per a resoldre la senyalització dels nous espais i la identificació de l’edifici tant a nivell de projecte com de fabricació. Signes va realitzar l’estudi de necessitats i disseny industrial de tota la senyalització del nou hotel. Per identificar l’entrada es van dissenyar unes grans lletres lluminoses a peu de carrer, que fan de reclam exquisit i què en permet a tots els vianants localitzar l’accés a l’hotel. Una gran franja lluminosa en diagonal -com el nom del famós carrer- creua tota la façana que realça l’arquitectura de la torre.

Signes s’ha encarregat de produir la fabricació dels directoris, rètols posicionals, direccionals i números d’habitacions lluminosos, identificació de restaurants i una innovadora senyalització d’emergència. El resultat d’aquests 9 mesos de treball van ser gratificants i Sofía ha esdevingut un dels nostres projectes més estimats de l’any 2018.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.