Hotel Royal Champagne

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 de febr.. 2019, Champillon, França

Hotel de luxe i restaurant gourmet

Royal Champagne Hotel & Spa és un hotel de luxe de 49 habitacions situat a Champillon (França).

L’hotel disposa de Spa que inclou sauna, bany de vapor, piscines interiors i un gimnàs. També disposa de dos restaurants: Le Bellevue y Le Royal, aquest últim és un restaurant gourmet. Es va inaugurar a l’agost del 2018. És un edifici de línies modernes que conviu amb harmonia amb l’edifici original, una fonda amb data del segle XIX. Està ubicat a la regió de Champagne, la regió vinícola més emblemàtica del món i és el primer hotel de luxe contemporani que s’inaugura a la regió, incloent-hi l’exuberant generositat de les vinyes de champagne i el Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO que l’envolta.

La reforma ha estat obra de l’arquitecte Giovanni Pace. L’edifici històric ha estat renovat i s’ha creat una ala totalment nova de línies simples i pures, alçant-se com un amfiteatre contemporani davant les vinyes de Champagne.

A partir de la remodelació de l’edifici i de la inauguració de Royal Champagne Hotel & Spa, Signes va realitzar el projecte de wayfinding, i darrerament es va encarregar de la implantació de la senyalització de l’hotel. Es va inspirar en el to daurat del champagne, en l’arquitectura contemporània i en l’entorn tan singular.

Signes es va encarregar de dissenyar tots els elements de senyalització (tant d’interior com d’exterior) a partir de materials nobles, com el llautó envellit i amb el color daurat com a protagonista. Es va projectar una senyalització elegant, de línies simples però amb molta personalitat, que no només conviu amb l’amabilitat de l’arquitectura i el disseny interior, sinó que també és una extensió visual de la marca que transmet els mateixos valors de qualitat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.