Hotel Pullman Barcelona Skipper

Senyalització, Senyalització interior
03 de febr.. 2019, Barcelona, Espanya

Hotel terrassa al damunt del Mediterrani

L’Hotel Pullman Barcelona Skipper pertany al Grup Accor, empresa que té com a objectius corporatius el desenvolupament sostenible dels seus hotels.

El programa Planet 21 accelera i intensifica el compromís de desenvolupament sostenible d’Accor, i el transforma en una avantatja competitiva decisiva pel Grup i és el centre de la seva visió estratègica.

La ubicació de l’hotel és immillorable davant el mar i a prop de la platja. Amb 239 habitacions, dues piscines exteriors, gimnàs, Spa i sales de reunió equipades amb una capacitat total per a 800 persones.

Les espectaculars vistes de la Terrassa, penjada al damunt del litoral, fa d’aquest hotel un dels enclavaments més atractius de l’actual panorama hoteler de la ciutat.

Per a la modernització de les noves instal·lacions vàrem rebre l’encàrrec de realitzar un projecte de disseny de la senyalització que resolgués les necessitats que es plantejaven amb el nou interiorisme. La nostra proposta industrial es va desenvolupar en alumini de 10 mm tallat per làser i pintat amb pintura or metal·litzada. Recolzats en l’aplicació d’una tipografia ad hoc per aquest hotel, es va implantar la marca a la façana i es van dissenyar els diferents elements de senyalització interior: directoris, números de planta, direccionals, posicionals, pictogrames, rètols informatius, etc.

El projecte es va complementar amb elements decoratius; faristols, expositors i un rellotge de paret realitzats en fusta i alumini acabat or. La senyalització d’emergència i d’evacuació es distingeix de la senyalització vulgarment habitual en aquests casos perquè tenen un paspartú també d’alumini acabat or.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.