Hotel Four Seasons Casablanca

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització digital, Senyalització interior, Wayfinding Design
24 d’oct.. 2017, Casablanca, Marroc

Hotel Four Seasons Casablanca

Casablanca. Marroc

Impressionant hotel a l'Oceà Atlàntic

La prestigiosa marca canadenca Four Seasons ens va encarregar la senyalització d'aquest majestuós hotel de luxe de 186 habitacions, ubicat a la riba de l'Oceà Atlàntic.

Edifici projectat pels arquitectes Foster & Partners, el disseny d'interiors va estar a càrrec de la companyia també anglesa GAD.

El concept design que va desenvolupar Signes es va basar en la integració de la cultura àrab present mitjançant el joc de llums i ombres, i en una gelosia que és un recurs arquitectònic molt representatiu de l'hotel.

Les façanes i accessos estan identificats amb rètols lluminosos corporatius Four Seasons, fabricats per Signes.

El número d'habitació es va projectar per a integrar-lo en la fusteria: una peça lluminosa encastada a la paret de fusta, incloent el timbre i uns llums leds per cobrir les necessitats del client (no molestar).

Per les zones nobles es va treballar amb materials de primera qualitat, principalment amb llautó sulfuritzat, donant un tractament industrial diferent a les zones de l'SPA i els restaurants BLEU i Latitude 33.

Els elements per a zones internes (back of house) i la senyalització d'emergència i evacuació, completen la senyalització de l'hotel.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.