Hotel Das Stue

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
31 de gen.. 2019, Berlín, Alemanya

Projecte Berlín

Das Stue és un hotel de luxe situat al centre de Berlín que ha estat dissenyat per Patrícia Urquiola, la internacional arquitecta i interiorista espanyola arrelada a Itàlia des de fa més de 20 anys.

L’Hotel Das Stue el formen una casa senyorial -rehabilitada per convertir-la en hotel al costat de l’ambaixada espanyola- i d’un edifici annex d’arquitectura moderna per allotjar noves habitacions, un restaurant estelat i les instal·lacions de l’hotel.

Té a més a més un relaxant Spa i un elegant restaurant de nom Cinco by Paco Pérez, dirigit per aquest prestigiós xef català.

El projecte es va realitzar a partir d’un Concept Design preliminar proposat per l’equip d’interioristes i desenvolupat posteriorment a nivell gràfic i industrial per Signes. També la nostra proposta afegia l’estudi de necessitats de senyalització, la fabricació dels rètol i el muntatge de tots els elements.

El coure va ser el material proposat com a suport ja que s’ajustava amb la decoració i formava part de l’interiorisme, la proposta minimalista dissenyada resol les necessitat d’identificació però amb la premissa de visualitzar la senyalització, només quan sigui necessari. Totes les peces es van tallar per làser, es van gravar i acabar amb un bany de vernís semi mat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.