Hospital de Dénia

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
02 d’abr.. 2017, Alacant, Espanya

A l'avantguarda en instal·lacions i la cura dels pacients

La Generalitat Valenciana va promoure el nou Hospital de Dènia mitjançant l’empresa Marina Salud. Aquesta institució es va crear per recolzar la xarxa assistencial de la Marina Alta. El nou hospital va ser adjudicat per concessió administrativa a DKV Seguros Médicos y Ribera Salud.

Marina Salud és una empresa compromesa amb els valors socials, especialment amb el desenvolupament sostenible, les desigualtats en l’accés a la salut i en el manteniment del medi ambient.

L’Hospital de Dènia gaudeix d’un fons d’art rellevant, l’edifici té importants escultures al seu exterior i interior i una gran col·lecció de pintura contemporània.

El projecte de senyalització de l’hospital es va desenvolupar al nostre departament de wayfinding a partir de la imatge corporativa de Marina Salud, fent servir recursos gràfics i cromàtics de la marca. Es va dissenyar una família de rètols per a resoldre totes les necessitats de senyalització: tòtems exteriors per a la localització dels diferents accessos i entrades de l’hospital, senyalització de vianants, rètols d’identificació i informatius, directoris generals i de planta, així com rètols direccionals, pictogrames i rètols posicionals de despatxos i consultes.

El projecte va culminar amb la fabricació i instal·lació de tota la senyalització d’emergència i d’evacuació.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.