Generalitat de Catalunya. Distrito Administrativo

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
25 de febr.. 2024, Barcelona, España

Generalitat de Catalunya. Districte Administratiu

La nova seu va obrir les portes a principis de l’any passat, un complex dissenyat per oferir espais de treball de màxima qualitat que fomenta el benestar de les persones com la màxima eficiència arquitectònica i energètica. El disseny ha estat a càrrec de l’equip d’arquitectes Batlle i Roig.

El formen 2 edificis rectangulars de cinc i sis plantes, d’un total de 46.000 metres quadrats en oficines, als que se’ls ha d’afegir 11.000 més en arxius i aparcaments sota rasant. És el complex administratiu més gran de la Generalitat.

Signes es va encarregar de realitzar el projecte de wayfinding i, posteriorment, la producció e instal·lació de tots els elements de senyalització.

El primer repte amb el que ens vàrem trobar va ser el de dissenyar uns elements inspirats en el propi manual de senyalització de la Generalitat de Catalunya, però que s’integressin perfectament en l’edifici. El resultat és una senyalització de línies molt netes de color blanc que integra l’acer inoxidable i el color verd turquesa per contrastar amb la fusta, que és present en gran part de l’edifici.

Una senyalització senzilla que s’adapti a les noves formes de treball, col·laborador, i que pretén perdurar en el temps arribant a ser totalment funcional en un espai que està en constant canvi.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.