Fira de Barcelona

Senyalització, Senyalització d'emergència, Senyalització de pàrquing, Senyalització interior
19 d’oct.. 2017, Barcelona, Espanya

Fira de Barcelona

L'Hospitalet de Llobregat. Barcelona. Espanya

Un espai de 240.000 m2

El conjunt d'edificis del recinte firal de la Gran Via, dissenyat per l'arquitecte japonès Toyo Ito, disposa de 240.000 m2 de superfície expositiva, distribuïda en vuit pavellons i un Palau de Congressos.

Està equipat amb les infraestructures més avançades i un complet nivell de serveis firals que s'adapten a les necessitats dels expositors, organitzadors i visitants. El recinte acull cada any importants salons i congressos nacionals i internacionals així com conferències, reunions i tot tipus d'actes de caràcter corporatiu, social, cultural i d'oci.

El projecte de senyalització necessitava trobar una solució a la flexibilitat de l'espai, identificant amb claredat les entrades als diferents pavellons dels dos accessos principals al complex, situats en extrems molt distants i oposats.

Un dels principals valors era trobar un codi visual que convisqués amb la singularitat arquitectònica del recinte i que es diferenciés de la senyalització efímera característica de les fires. Es va crear un eix permanent d'informació amb caràcter propi, molt fàcil d'identificar i de diferenciar de les solucions momentànies de cada certamen.

Les grans dimensions de l'espai van suposar un repte en permanent equilibri per als missatges i els continguts.

Signes va dur a terme el projecte de wayfinding, així com la fabricació i la instal·lació dels diferents elements.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.