Expo Zaragoza Empresarial

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
02 d’abr.. 2017, Saragossa, Espanya

Un parc empresarial d'última generació

Mentre va durar l’Expo Saragossa 2008, aquest complex format per la unió de diversos edificis, va allotjar la major part dels pavellons dels països participants, un centre logístic, magatzems, aparcaments, zones de restauració, merchandising, etc. Les tres plantes que el formen, més la coberta transitable, van ser accessibles al públic durant l’Expo.

Al finalitzar aquesta mostra, la Sociedad Estatatal Expoagua Zaragoza 2008, va encarregar el projecte de reconversió dels edificis que es van utilitzar, a l’Estudio Lamela conjuntament amb Máster Arquitectura e Ingeniería, per convertir-los en un estratègic Parc Empresarial que va dinamitzar aquesta zona molt pròxima al centre de la ciutat.

En aquest complex de 80.000 m2, que es va dissenyar exclusiu amb la seva singularitat cromàtica i tecnològicament avantguardista, s’han instal·lat innumerables oficines i edificis corporatius que han activat la zona pròxima a la Ciutat de la Justícia, l’Aquari i el Palau de Congressos.

Signes va guanyar el projecte de wayfinding i la seva producció. La nostra Companyia va desenvolupar un disseny de senyalització d’acord amb l’arquitectura i el seu cromatisme. Es van projectar tòtems de 6 metres a l’exterior per poder identificar les entrades als edificis pel nou ús. La particularitat i la homogeneïtat de l’arquitectura feia difícil la comprensió de les entrades doncs queden amagades i dissimulades per una arquitectura envoltant, que si bé fan als edificis d’un amable aspecte exterior, també dificulten la interpretació dels accessos. La nostra proposta va ser identificar les entrades amb elements que atraurien l’atenció des de molt lluny.

La senyalització interior es va completar amb directoris generals a la planta baixa i directoris direccionals al hall de les diferents plantes, finalitzant el projecte amb el disseny d’un rètol posicional d’oficines i serveis corporatius, per poder aconseguir harmonitzar i unificar visualment totes les necessitats de senyalització.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.