Cerveseria Fàbrica Moritz

Senyalització corporativa, Senyalització interior
03 d’abr.. 2017, Barcelona, Espanya

Menjar i beure cervesa a la fàbrica

Per a Signes, tenir la confiança de la propietat de Cerveses Moritz i dels arquitectes del taller de Jean Nouvel, va ser un autèntic luxe. La rehabilitació de l’antiga Fàbrica Moritz va ser un veritable repte. Aquest tipus de projectes són els que ens encoratgen i ens agraden per la seva complexitat. El treball “només” va durar quatre anys. Ha estat el projecte més llarg de Signes.

Al 2011 es va obrir al públic l’antiga fàbrica remodelada. A les seves modernes instal·lacions actuals -fa 160 anys- ja s’elaborava cervesa. Aquest parc temàtic de la cervesa es pot visitar en hores i dies concertats i és una experiència que es pot viure els 365 dies de l’any.

El projecte bàsicament estava orientat per realitzar unes làmpades gegants que s’instal·larien en sostres, parets, terres, en expositors amb rodes, mampares, totes diferents i d’inimaginables formes, a una cara o a dues cares... El primer que es va realitzar -amb els especialistes de color de Jean Nouvel- van ser proves d’impressió per testar i aprovar diferents materials, acabats, processos lumínics, en definitiva, un impressionant projecte, enorme per la seva quantitat i originalitat de tots els elements, però també una gran experiència per a la nostra empresa, el poder treballar amb els millors.

Avui continuem realitzant peces singulars per a la resta de serveis o novetats de la fàbrica, sempre fabricant peces amb caràcter i personalitat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.