Centre Comercial Vremena Goda

Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Moscou, Rússia

Compres de luxe a Moscou

Les galeries Vremena Goda s’ubiquen al cor de Moscou (Rússia) va ser inaugurat al 2007 i és un centre comercial de moda i estil de vida pensat per a persones d’alts ingressos que viuen a les diferents zones residencials de la zona centre i oest de la capital.

Les botigues són destinades a la venda de productes i serveis de luxe. El centre comercial inclou botigues d’interiorisme, moda articles de luxe, accessoris, joies, calçat, restaurants gourmet, cinema VIP de luxe, tintoreria, llar d’infants i consergeria. Disposa a la segona planta, d’un concessionari de cotxes de luxe de la prestigiosa marca alemanya Porsche.

Aquest projecte de wayfinding el va realitzar Signes en col·laboració amb la companyia Story & Co.

Degut al tarannà i a la particularitat dels clients VIP d’aquest centre – on la majoria arribaven amb xofer o en luxoses limusines -el primer que vàrem aconsellar al nostre client- va ser revisar la senyalització municipal d’accés al centre ja que era errònia, es va crear un pàrquing VIP exterior per aparcar les limusines en espera i es va modernitzar l’entrada al pàrquing, tant la precària imatge exterior com l’actualització i modernització del pàrquing interior. Signes va fer un estudi cromàtic per plantes i va aconsellar el canvi de la il·luminació en tot el pàrquing.

El nostre equip va projectar les noves entrades al centre des de les plantes del pàrquing, ja que el 80% d’usuaris entraven al Centre des de l’aparcament, fent un vestit a mida per a cada planta/accés per aconseguir una atractiva imatge de qualitat.

El projecte va consistir en l’aplicació de la nova identitat a la façana principal, directoris de marques, senyalització de botigues, serveis, lavabos, en definitiva es va crear una família de rètols que resolia la localització de tots els establiments.

La producció de la senyalització la va realitzar un proveïdor local, dirigit i supervisat per Signes.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.