Centre Comercial Parc Central

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització digital, Senyalització interior
11 d’oct.. 2018, Tarragona, Espanya

A l’eix comercial de Tarraco

Està ubicat al centre neuràlgic de Tarragona, i amb més de 120 establiments de les millors marques de moda, oci i restaurants, té també sis sales de cinema. Parc Central manté el lideratge de centres comercial a la Costa Daurada.

Amb 20 anys d’història va afrontar una importantíssima reforma per construir una nova planta comercial i ampliar l’aparcament. La reforma es va realitzar al 2013 per L35 Arquitectes amb l’objectiu de modernitzar i adequar les instal·lacions a l’estàndard actual que preval en l’eficiència energètica i el confort dels clients.

Signes va realitzar un projecte integral de wayfinding per a cobrir les noves necessitats de senyalització pels recents destins i serveis. Vàrem tenir la confiança del nostre client per a la fabricació i muntatge de la nova identitat gràfica, vàrem resoldre els reptes d’enginyeria i vàrem fabricar rètols lluminosos de més de vint metres sobre les façanes ventilades retro il·luminades. 

Per a resoldre la senyalització interior Signes va fabricar directoris tòtem amb pantalles digitals, rètols direccionals, pictogrames, banderoles, panells informatius en alumini pintat i retolació en impressió digital i vinils de tall.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.