Cal Muns. Fundació Sant Pere Claver

Senyalització corporativa, Senyalització interior
30 de gen.. 2019, Barcelona, Espanya

Centre de serveis de salut, socials i residencials

Cal Muns, és un edifici de 7 plantes ubicat al barri barcelonès de la Bordeta, on s'ofereixen serveis de salut, socials i residencials, en el que més de 50 professionals de diferents especialitats atenen anualment 36.500 visites.

Està gestionat pel Grup Sant Pere Claver, amb més de 65 anys d'història que treballa a diari en la millora de la salut i benestar de persones en situació vulnerable.

Signes va realitzar la senyalització exterior e interior de Cal Muns, va aportar els seus coneixements en Wayfinding per ajudar als dissenyadors a determinar les diferents ubicacions dels rètols i va suggerir solucions tècniques per utilitzar els materials i acabats més apropiats per donar vida als dissenys realitzats per Graph.

La senyalització exterior amb lletres corpòries lluminoses i diferents gràfiques en vinil, fan que els accessos d'entrada a l'edifici i els diferents serveis que s'ofereixen, quedin perfectament identificats.

La senyalització interior es va treballar adaptant-la a la decoració que s'estava desenvolupant en paral·lel, fent servir el mateix material base que pel mobiliari fet a mida, fusta multicapa amb acabat natural. D'altres materials com l'alumini, el vinil o la impressió digital, completen la majoria de senyals, que junt amb la fusta, s'integren perfectament dins de l'arquitectura i de l'interiorisme existent.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.