Baku Aquatic Palace

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Baku, Azerbaidjan

Baku Aquatic Palace

Baku. Azerbaidjan

Jocs Olímpics Europeus 2015

Amb motiu dels primers Jocs Olímpics Europeus, celebrats el 2015 a Bakú, l'estudi Pujol Arquitectura va dissenyar una instal·lació coberta que inclou una piscina olímpica, una piscina de salts i una piscina d'entrenament de 25 mts, a més d'altres equipaments com una sala de fitness, un restaurant, una zona comercial, etc.

El projecte de senyalització, realitzat per Signes, planteja i resol les necessitats de l'edifici per a aquests Jocs Olímpics i per al seu posterior ús com a edifici d'equipament esportiu per a la comunitat.

L'estudi de fluxos i circulacions es va plantejar, tant per als vehicles com per als vianants, des dels accessos principals fins a la destinació de cada tipus d'usuari: esportistes, visitants, autoritats, treballadors, proveïdors, etc.

Es van desenvolupar les necessitats gràfiques dels elements identificatius de senyalització i dels suports informatius. També es van dissenyar les solucions industrials per a cada tipologia i els seus continguts en diversos idiomes.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.